Danish Agro og HORSCH inngår distribusjonsavtale i Sverige og Norge

HORSCH til Norwegian Agro Machinery


Fra dags dato overtar Danish Agros datterselskaper Swedish Agro Machinery og Norwegian Agro Machinery distribusjonen av HORSCH produkter i Sverige og Norge.

CEO i Danish Agros maskindivisjon, Jens Skifter, er tilfreds med avtalen, da HORSCH sin kvalitets-redskapsportefølje supplerer den øvrige produktporteføljen perfekt.

- HORSCH produserer redskaper av høy kvalitet. Det er også en familieeid virksomhet med sterke tradisjoner og en kultur, som er en god match til oss. Vi deler de samme ambisjonene om å gjøre en forskjell for bønder vi samarbeider med. Vi er meget glade for det kommende samarbeidet i Sverige og Norge, sier han.

HORSCH Export Manager, Traugott Horsch, ser også store perspektiver i avtalen:

- Vi er stolte og glade over avtalen med Danish Agros selskaper i Norge og Sverige. Vi har allerede et sterkt og tillitsfullt samarbeid med Danish Agro på det finske markedet. Med avtalen er våre kunder sikret et langsiktig, profesjonelt salgs- og servicesetup, som vil komme svenske og norske bønder til gode. Vi ser frem til å utvikle våre aktiviteter sammen med Danish Agro, sier han.

HORSCH og Danish Agro Machinery vil være sammen på Borgeby Fältdagar i Sverige den 28. og 29. juni, samt på Agrisjå i Stjørdal 25.-27. august.

 
For ytterligere informasjon, kontakt:

Jens Skifter
CEO for Danish Agro Machinery Holding
Tlf: +45 27 800 106

Traugott Horsch
Export Manager I HORSCH
Tlf: +49 172 776 96 04