Vær rask, vi har få igjen

Kjøp leveringsklare treskere


Vi har fortsatt noen få CLAAS skurtreskere på lager. Modellene det dreier seg om er AVERO 240 med enten 4,30 meter bredt standard skjærebord, eller 4,50 meter bredt klappbart skjærebord. Vi har også TUCANO 430 med 6,20 meter bredt CERIO skjærebord – og alle treskerne er leveringsklare til sesong!

Prøvekjør årets store treskernyhet

Landets første TUCANO 560 Hybrid har ankommet landet, og i august planlegger vi å kjøre demonstrasjoner med denne treskeren.

– Vi inviterer kunder til vår utstillingshall hos Linde Agro på Kløfta, der vi både kan kjøre produktgjennomganger og testkjøre om forholdene tillater det, forteller produktsjef Bjørn Tønsberg.

TUCANO 560 er ny i sortimentet hos CLAAS, og har ifølge produktsjefen et stort potensiale i Norge, noe veteranen først og fremst begrunner med størrelsen.

– Tidligere har vi hatt TUCANO 470 og 480, men de har 1,58 brede verk, og blir således brede i transport. Nyheten 560 har 1,30 meter bredt verk – du kan egentlig kort forklart si at det er en TUCANO 430 med rotor i stedet for ristere, 1 000 liter større korntank og 30 hestekrefter mer i motoren, forteller Tønsberg.

Været styrer selvsagt når det blir høsting, så ta kontakt med din CLAAS selger for mer informasjon.