CLAAS ORIGINAL reservedeler

Skreddersydd produksjon og levering.

CLAAS Service & Parts er spesialtilpasset maskinen din, og tilbyr deg reservedeler som er laget av materialer med høy kvalitet og nøyaktig i henhold til CLAAS-spesifikasjonen slik at alt fungerer optimalt.

CLAAS ORIGINAL reservedeler

Skreddersydd produksjon og levering.

CLAAS Service & Parts er spesialtilpasset maskinen din, og tilbyr deg reservedeler som er laget av materialer med høy kvalitet og nøyaktig i henhold til CLAAS-spesifikasjonen slik at alt fungerer optimalt.

CLAAS ORIGINAL reservedeler - alt passer.

Deler tilby mer enn bare de riktige dimensjonene på delene. Både materialene og produksjonsmetodene som brukes er et viktig grunnlag for at maskinene er pålitelige og effektive år etter år. Deler er laget av materialer av høy kvalitet og nøyaktig etter våre spesifikasjoner og med CLAAS kompetanse. Hver enkelt del er perfekt tilpasset maskinens totalitet.

Skreddersydd

CLAAS ORIGINAL reservedeler er nøyaktig tilpasset og produsert for CLAAS-maskiner.

Driftsikre

CLAAS ORIGINAL-deler er laget for å vare lenge og sørge for at våre maskiner ikke stopper.

Effektiv

CLAAS ORIGINAL-deler overbeviser med sin kvalitet og slitestyrke.


Felttester viser forskjellen.

ORIGINAL vs. overhalt

Hvorfor skal du alltid bruke CLAAS ORIGINAL-deler til CLAAS-maskinen din? Ikke bare fordi hver enkelt del er perfekt tilpasset maskinens samlede system, men fordi CLAAS ORIGINAL-deler beskytter lommeboka også. Vi sjekket det for deg, fordi virkeligheten bare kan testes i praksis. Oppdag forskjellene mellom ORIGINAL-deler og uoriginale deler.


Perfekt koordinering.

CLAAS ORIGINAL dobbeltfinger

ORIGINALE doble fingre er laget av høykvalitets, flerherdet støpestål. De garanterer maksimal driftssikkerhet med perfekt koordinering med CLAAS snittesystem over lengre tid. ORIGINAL dobbelfinger har mange kvalitetsegenskaper.


Kvalitet ned til siste pore.

CLAAS ORIGINAL-filter

CLAAS ORIGINAL-filtre beskytter motoren mot urenheter, sikrer langsiktig driftssikkerhet og er optimalt tilpasset ytelsen til CLAAS-maskinen. Allerede under utvikling testes filtrene under reelle driftsforhold på stedet og tilpasses den respektive CLAAS-maskinen.


God samhandling.

CLAAS ORIGINAL motkniv

CLAAS ORIGINAL motkniv er spesielt holdbar takket være et spesielt belegg og tilbyr perfekt slitasjebeskyttelse. En perfekt fungerende motkniv er grunnlaget for en vellykket innhøstning.


Sømløs perfeksjon.

CLAAS ORIGINAL-kjeder

Med CLAAS ORIGINAL-kjeder kan du stole på et perfekt samspill. Komponenter av høy kvalitet er optimalt kombinert: Dette garanterer den beste kvaliteten og driftssikkerheten. De minste avvikene kan ha alvorlige konsekvenser for maskinene. CLAAS ORIGINAL-kjeder er preget av en rekke fordeler.


Målrettet koordinering.

CLAAS ORIGINAL kulelager

CLAAS ORGINAL kule- og rullelager oppfyller de høyeste kravene du stiller til et lager. De er ekstremt holdbare, selv under de tøffeste forhold. Lagrene er designet slik at de tåler drivrelaterte vibrasjoner, støt og belastningstopper uten problemer.


Skarp kvalitet.

CLAAS ORIGINAL kniver

Uskarpe kniver reduserer skjærekvaliteten og øker drivstofforbruket. CLAAS ORIGINAL-kniver leveres bare som høykvalitets og meget slitesterke ORIGINALE skjærekomponenter som er utviklet for et langt driftsintervall med minimal slitasje. Skjærekomponentene er laget av legert spesialverktøystål og belagt med et meget slitesterkt belegg.


En sterk forbindelse.

CLAAS ORIGINAL-reimer

CLAAS ORIGINAL-reimer er den perfekte drivforbindelsen for CLAAS-maskiner. Kunnskapen om den optimale kombinasjonen av de forskjellige materialene er av spesiell betydning. CLAAS ORIGINAL-reimer er kombinert av gummimaterialer av høyeste kvalitet, armering og tekstiler. Konstruksjonene av reimene er individuelt tilpasset det respektive CLAAS-drivverket.


Stabil og fleksibel.

CLAAS ORIGINAL-tinder

CLAAS ORIGINAL fjærtinder sikrer en jevn og myk transport av avlingen. De muliggjør en jevn flyt av materiale for presser, lessevogner, finsnittere, samle- og sprederiver. Takket være mange års erfaring med produksjon, er de originale tidene optimalt tilpasset CLAAS-systemet.


CLAAS ORIGINAL-seter

CLAAS ORIGINAL-seter

CLAAS ORIGINAL-seter imponerer med sitt moderne design og er perfekt integrert i CLAAS maskinens driftskonsept (MMI = Man Machine Interface). ORIGINAL-setene oppfyller selvfølgelig også de juridiske kravene. De tilbyr også mange andre fordeler.