CLAAS ORIGINALE driftsmidler

For konsekvent CLAAS-kvalitet.

Velg smøremidler, nett, batterier, folie, garn, kjølevæsker m.m. Dette passer akkurat til maskinen din.

CLAAS ORIGINALE driftsmidler

For konsekvent CLAAS-kvalitet.

Velg smøremidler, nett, batterier, folie, garn, kjølevæsker m.m. Dette passer akkurat til maskinen din.

CLAAS ORIGINALE driftsmidler- Perfeksjon i alle detaljer.

De riktige smøremidlene er absolutt nødvendige for maskinens ubegrensede funksjonalitet. CLAAS tilbyr et bredt spekter fra moderne motor-, transmisjon- og hydraulikkoljer til bio-smøremidler og drivstofføkonomiske produkter. Kjølevæskebeskyttelse og dieseltilsetningsstoffer avrunder produktspekteret. Vårt utvalg av balle-emballasje og batterier er like bredt.


Kostnaden per ball er avgjørende.

CLAAS balleemballasje

Nett, garn og folie fra CLAAS er prøvd og testet i praksis og er økonomisk. Alle produktene oppfyller de høye kvalitetsstandardene hos CLAAS. De blir utsatt for omfattende tester, sørger for at alt går greit og er godkjent av CLAAS produktspesialister uten unntak.


For driftssikkerheten til maskinene dine.

CLAAS smøremidler

Skånsom og effektiv: CLAAS ORIGINAL smøremidler er nøyaktig skreddersydd til de økende kravene til mange maskindeler, og dekker hele produktsortimentet til CLAAS-maskiner og er også egnet for et stort antall andre maskiner.


For sommer og vinter.

CLAAS frostvæske

For alle CLAAS-traktorer, hele CLAAS høstingsteknologi og for CLAAS teleskoplastere: CLAAS langsiktig beskyttelse av kjølesystemet AGRICOOL kan brukes universelt. Frostvæsken gir pålitelig beskyttelse av kjølesystemet til motoren mot korrosjon, overoppheting og frost samt optimaliserer ytelsen til kjølesystemet til maskinen.


Kraftige og pålitelige.

CLAAS batterier

CLAAS startbatterier imponerer med utmerkede verdier når det gjelder kapasitet, kaldstartkapasitet og pålitelighet. Batterisortimentet vårt leverer alltid maksimal ytelse, selv for maskiner og kjøretøyer med mange elektriske forbrukere eller sofistikert utstyr. Og det er ikke så rart, det er et spørsmål om teknologi.